Uitnodiging! 1


Uitnodiging voor een creatieve High Tea!

Uitnodiging voor de creatieve denkers onder jullie!

Het uitwerken van de denksleutels in verschillende thema’s is nog een hele klus. Samen weten we meer en kunnen we elkaar inspireren!

Ik nodig je daarom uit voor een inspirerende high tea op woensdagmiddag 31 januari, op een nader te bepalen locatie in Utrecht. Tijd zal waarschijnlijk tussen 14.00 en 17.00 worden.

Op deze middag verzorg ik een stukje training m.b.t. het werken met de denksleutels, en daarna gaan we aan de slag om zoveel mogelijk ideeën te bedenken bij verschillende thema’s!

Na de bijeenkomst werk ik de ideeën verder uit zodat ze geschikt zijn voor publicatie. Ik zal voor de eindversie uiteindelijk via de website een kleine vergoeding* per thema/ of voor een compleet pakket gaan vragen.

Wat krijg jij?

  • een gezellige, smakelijke en inspirerende high tea in Utrecht
  • een korte training over het werken met de denksleutels in de klas
  • de materialen die voortkomen uit deze bijeenkomst stel ik gratis tot jouw beschikking

Wat krijg ik?

  • inspiratie en denkkracht van een groep creatief denkende leerkrachten 😉
  • het recht om de ideeën te publiceren en/of tegen vergoeding aan te bieden. Het copyright op deze ideeën berust bij Onderwijskrachtig (mijn bedrijfsnaam)

Wil jij meedoen?

Meld je dan aan met een mailtje naar cora@slimmekleuters.nl. Laat in het mailtje even weten of je al bekend bent met de denksleutels en waarom je mee wilt doen. De inschrijftermijn sluit op 1 december. Je hoort vóór 10 december of je mee kunt doen!

*Waarom een prijskaartje aan deze en andere publicaties? Allereerst om mijn kosten er weer uit te halen, zoals kosten voor de bijeenkomst, illustraties en opmaak van de documenten en het onderhouden van deze site. Met deze investeringen loop ik vooraf wat financieel risico en ik steek er de nodige tijd en energie in. Fijn als er dan uiteindelijk aan de andere kant van de streep iets overblijft 😉 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Uitnodiging!

  • Rebecca v/d Kolk

    heel leuk dat je dat rond thema’s wilt gaan uitwerken. Ik wil mij meer in de denksleutels gaan verdiepen en meer inzetten. Alleen mis ik soms nog de tijd en daardoor creativiteit om bijpassende dingen bij de sleutels de bedenken. Dus kijk erg uit naar de sleutels.