Complimentenkaartjes!


Nu verkrijgbaar in de webwinkel:

Het lespakket Comlimentenkaartjes!

 

Promo Facebook 1 klein

 

Slimmekleuters.nl heeft in samenwerking met Novilo en Illustratie en zo een lespakket Complimentenkaartjes ontwikkeld, die bijdragen aan het ontwikkelen van een groeimindset bij jonge kinderen.

Vind jij het soms ook lastig om een goed compliment te geven aan de kleuters in je groep? Je weet vast al dat je kinderen het beste helpt als je complimenteert op inzet en strategie. En complimenten zoals ‘wat ben jij toch slim’ of ‘wat een mooie tekening’ laat je achterwege.

Maar zoals een leerkracht in een workshop laatst verzuchtte: ‘ik blijf steeds steken bij dezelfde drie complimenten!’

  • Wat heb je hard gewerkt
  • Wat heb je veel kleuren gebruikt
  • Wat heb je goed je best gedaan

Met de Complimentenkaartjes heb je inspiratie in handen om kinderen op zinnige en leuke manier te complimenteren als ze hard hebben gewerkt of het handig hebben aangepakt. Zo help je ze een groeimindset te ontwikkelen. Ze durven uitdagingen aan te gaan, iets nieuws te proberen en ontwikkelen hun doorzettingsvermogen!

 

Wat krijg je allemaal:

Promo Facebook 2 klein

 

Naar de webwinkel!

In de webwinkel kun je de complimentenkaartjes aanschaffen als download. Zo kun je ze wegzetten op je netwerk of computer en naar eigen wens afdrukken en uitdelen zo vaak je wilt. (lees nog even de gebruikersvoorwaarden)

Natuurlijk krijg je bij de kaartjes ook een inleiding met uitleg over ‘mindset’ en leuke les ideeën voor in de groep.

Daarnaast kun je tips voor gebruik met een aantal uitgewerkte lessen, een extra optie voor de achterkant van de kaartjes en een leuke flyer met kleurplaat gratis downloaden.

Naar de webwinkel dus!